Известие

Collapse
No announcement yet.

Тампоните на носачите отпред

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тампоните на носачите отпред

Предстои ми смяната на тея тампони та искам да питам тези които имат ЛИЧЕН опит дали създава някакъв проблем разглобяването на тампона от носача, видно е че е на сглобка, да очаквам ли някакви особени трудности или не?
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

ми пред углошлайфа нема никви проблеми

иначе проблема е набиването
    най добре си намери скоба
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

имам преса, ще ми свърши по-дора работа.
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===

Comment

да и 4ук ще ти върши работа

Comment

аха аз в4ера ги смених а и дане забрави6 да провери6 и накраиника за6тото и него смених а и наи накрая има6е некакъв луфт при спира4ните апарати а със малко силикон4е сега вси4ко е 6ест едно стенд4е и ок
          а ина4е се сменят със ъгло6фаи4е по бързо излизат старите сега вози като лодка в тихи океан нема троп нема лоп

Comment

луфт в спирачките

Луфта в спирачните пакети се изявява в износени водачи на спирачните пакети.Сменял съм такива,платих ги 39,50лв оригинални.Като са износени тропат като разбит шарнир.
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

аз си сменях накладките, свалях и дисковете и ги видях и водачите - идеални са, чисти и смазани
              sigpic
              === 75 1.8 T '86 ===

Comment

да но съвет от патил
                провери дали преди това носачите ти не са били сменяни с неоригинални, защото, на афтър маркет носачите има разлика във вътрешният диаметър на отвора на втулката
                и се получава че втулката или хлопа или не може да се набие

и само да кажа че аз лично не съм фен на сменянето само на втулките защото примерно една втулка струва около 15-20 лева доката комплект носач струва 60 лева
                и сега като смениш втулките после ще ти се разбие шарнирният болт
                но това вече си е въпрос на виждане
                ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

ок, ама ако носача си е оригинален, а тампоните струват 10 и 12 лв съответно, защо да го сменям целия? Заради шарнира ли?
                  sigpic
                  === 75 1.8 T '86 ===

Comment

тампони

поддържа тезата на HF HPE
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

а неможе ли някои вулканизатор да ти ги вулканизира старите та наи евтино да стъпи

Comment

ами аз ако искам и матрица мога да си направя да тея тампони и да си ги пускам серийно, но не в това е въпроса....
                        Аз лично предпочитам да са от полиоретан или тефлон, отколкото от каучук, но май не продават такива в БГ...
                        за тефлон знам едни които ги правят, но за полиоретан....
                        sigpic
                        === 75 1.8 T '86 ===

Comment

значи 140 лева е носача в ванто траде
                          а за 60 лева да споделя мястото каде се купуват
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от Dexer
                            ами аз ако искам и матрица мога да си направя да тея тампони и да си ги пускам серийно, но не в това е въпроса....
                            Аз лично предпочитам да са от полиоретан или тефлон, отколкото от каучук, но май не продават такива в БГ...
                            за тефлон знам едни които ги правят, но за полиоретан....
                            ами има и такива някаде у опел форума 4етох иам един тип дето предлага има и списък с колите мисля 4е 155 фигурира има и цени !!намери я тая тема

Comment

да има полиуретанови тампони за нашите коли, но цената им е доста соленка
                              и аз съм се замислял за такива, но това според мен е за пътища където ги слагаш на носачите и заспиваш, а не след 30-40 хиляди колиметра максимум да ги прехвърляш на следващите носачи(ако е възможно)
                              а и ми е интересно тези полиуретанови тампони дали изобщо ще издържат на нашите пътища

иначе ето ти и приблизителни цени(като ако този който ги доставя е дилър мисля че трябва да са му същите)
                              http://www.powerflex.co.uk/products....6&submit1.y=17
                              ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
                              X